View Larger Image PIERŚ FASZEROWANA SZPARAGAMI Przyprawioną pierś kurczaka rozbić, ułożyć na każdą ugotowany szparag, zwinąć w rulonik. Zawinąć w srebrną folię i piec na grillu (lub w piekarniku). admin2017-07-26T21:46:29+02:00 Udostępnij to na portalach społecznościowych FacebookTwitterLinkedInPinterestEmail Podobne wpisy PIERŚ KURCZAKA W PIECZARKACH I PIETRUSZCE Gallery PIERŚ KURCZAKA W PIECZARKACH I PIETRUSZCE 26 stycznia, 2017 ZRAZY WOŁOWE Gallery ZRAZY WOŁOWE 10 października, 2015 FASZEROWANA SUSZONYMI ŚLIWKAMI PIERŚ INDYKA Gallery FASZEROWANA SUSZONYMI ŚLIWKAMI PIERŚ INDYKA 10 października, 2015 INDYK W CURRY Gallery INDYK W CURRY 10 października, 2015 SYTA ZUPA Z INDYKIEM Gallery SYTA ZUPA Z INDYKIEM 10 października, 2015